Uus Eesti Veokaralli veebipesa

9 mai 2018
Eesti Veokaralli
349
0

Tere saabumast meie vastsele veebilehele! Hetkel on siin kättesaadav vaid käesolevat veokahooaega puudutav elementaarne info, kuid ajapikku lisandub siia jutte ja piltmeediat ka varasematest hooaegadest. Laias laastus tegeleme asjakohase sisuloome ja -täiendamisega rallide vahepealsel ajal… Momendil on huvitatutel võimalik meie varasematele tegemistele pilk peale visata Eesti Veokaralli Facebooki lehel www.facebook.com/veokaralli.

Siinkohal märgiks ära, et väga on oodatud kõikvõimalikud kaastööd, infomaterjalid, pildid, videod jms. mis haakuvad Veokaralli teemaga ning mida saaks meie lehtedel eksponeerida ja/või tulevaste põlvede jaoks arhiveerida.

Jaga seda:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga